Hírarchívum - 2018

FELHÍVÁS KARI TDK 2018.

GTK TDK

A SZIE GTK Tudományos Diákköri Tanácsa a 2018/2019. tanévre meghirdeti a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudomány Kar Tudományos Diákköri Konferenciáját.

Multikulturalitás IV. Nemzetközi tudományos tanácskozás

Intézetünkben idén negyedik alkalommal hívtuk életre multikulturális témájú nemzetközi konferenciánkat a Kommunikációtudomány Tanszék szervezésében. Az ötlet Dr. habil. Rudnák Ildikó egyetemi docens, tanszékvezetőtől származik, aki hosszú ideje foglalkozik ezzel a területtel. Bevezetőjében a következőket mondta el:

Tisztelt Konferencia résztvevők: előadók, érdeklődők!

Nagy szeretettel köszöntöm önöket a 4. Multikulturalitás a 21. században nemzetközi és tudományos konferenciánkon!

Az új magyar Diák-Mentorprogram nemzetközi sikere

Az Állandó Magyar ENSZ Misszió new yorki képviseletének és az ENSZ Magyar Ifjúsági delegációjának közreműködésével a magyar MELÓ-DIÁK Országos Diákvállalkozási Hálózat  az ENSZ CSocD56 (Commission for Social Development) elnevezésű, fenntartható gazdasággal kapcsolatos globális konferenciájának keretében, külön eseményen mutatta be egyedülálló ifjúságfejlesztési programját, amely egyértelműen elsöprő sikert és kiemelt nemzetközi figyelmet kapott.

Elindult Egyetemünk központi felvételi tájékoztatója

Várunk a SZIÉ-re!

Mind szélesebb körben szeretnénk bemutatni Egyetemünket, képzéseinket, melyben egy egyhónapos átfogó online és offline felvételi kampánya nyújt segítséget.

A Rádió 1 csatorna egy hónapon keresztül 20 másodperces hirdetést közvetít naponta 5 alkalommal a budapesti, székesfehérvári, salgótarjáni, tiszafüredi-abádszalóki, hevesi és bajai adókon. Február 2-án, a GEK, a GTK és az MKK közös nyílt napján élőben jelentkezik a Rádió 1 kívánságműsora a gödöllői campusról.