Gyorsmenü

„SZIE Kiváló Tehetségei” konferencia

Kedves Tehetségek!

Az Új Nemzeti Kiválóság Program és az Egyetemi Tehetséggondozási Tanács által a Szent István Egyetemen megrendezésre kerül a „SZIE Kiváló Tehetségei” című konferencia

A konferencia célja, hogy az ÚNKP pályázat Ösztöndíjasai, valamint az Egyetemi Tehetséggondozási programok Tehetségei bemutassák kutatásuk aktuális állapotát.

A konferencia időpontja:

2018. február 9-én pénteken, 9:00 órától.

A konferencia helyszíne:

A Gödöllői Campus három kara és az AGK ÚNKP ösztöndíjasai, valamint az Egyetemi Tehetséggondozási programok Tehetségei részére a Gödöllői Campuson, míg a Budai Campus három kara és az YMÉK ÚNKP ösztöndíjasainak a Budai Campuson kerül megrendezésre a konferencia. A pontos helyszínt a programfüzet tartalmazza.

A konferencián tartandó előadás témája:

  • A SZIE Kiváló Tehetsége által kutatott témája.
  • ÚNKP pályázatot elnyert ösztöndíjas esetén a pályázatban vállalt – a konferencia időpontjáig elért - eredmények bemutatása.
  • Azon ÚNKP pályázatot elnyert ösztöndíjas, aki 2018. februárjában kezdi a kutatását, annak a kutatási témája vagy esetleges előtanulmányokból származó eredmények bemutatása.

A konferencián való részvétel minden ÚNKP pályázatot elnyert ösztöndíjas részére – ahogy azt a vállalásuk is tartalmazza - kötelező.

A konferencián elhangzott előadások ISBN számmal ellátott absztrakt konferenciakötetben kerülnek publikálásra. Melyhez szükséges absztrakt beküldési határidő: 2018. január 28.

A konferencia kapcsán felmerülő kérdéseit az alábbi címre várjuk: uj.boglarka@fh.szie.hu

Dr. Tóth Tamás
oktatási rektorhelyettes
ÚNKP koordinátor