Gyorsmenü

Hírarchívum

FELHÍVÁS KARI TDK 2018.

GTK TDK

A SZIE GTK Tudományos Diákköri Tanácsa a 2018/2019. tanévre meghirdeti a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudomány Kar Tudományos Diákköri Konferenciáját.

Multikulturalitás IV. Nemzetközi tudományos tanácskozás

Intézetünkben idén negyedik alkalommal hívtuk életre multikulturális témájú nemzetközi konferenciánkat a Kommunikációtudomány Tanszék szervezésében. Az ötlet Dr. habil. Rudnák Ildikó egyetemi docens, tanszékvezetőtől származik, aki hosszú ideje foglalkozik ezzel a területtel. Bevezetőjében a következőket mondta el:

Tisztelt Konferencia résztvevők: előadók, érdeklődők!

Nagy szeretettel köszöntöm önöket a 4. Multikulturalitás a 21. században nemzetközi és tudományos konferenciánkon!

Az új magyar Diák-Mentorprogram nemzetközi sikere

Az Állandó Magyar ENSZ Misszió new yorki képviseletének és az ENSZ Magyar Ifjúsági delegációjának közreműködésével a magyar MELÓ-DIÁK Országos Diákvállalkozási Hálózat  az ENSZ CSocD56 (Commission for Social Development) elnevezésű, fenntartható gazdasággal kapcsolatos globális konferenciájának keretében, külön eseményen mutatta be egyedülálló ifjúságfejlesztési programját, amely egyértelműen elsöprő sikert és kiemelt nemzetközi figyelmet kapott.

Elindult Egyetemünk központi felvételi tájékoztatója

Várunk a SZIÉ-re!

Mind szélesebb körben szeretnénk bemutatni Egyetemünket, képzéseinket, melyben egy egyhónapos átfogó online és offline felvételi kampánya nyújt segítséget.

A Rádió 1 csatorna egy hónapon keresztül 20 másodperces hirdetést közvetít naponta 5 alkalommal a budapesti, székesfehérvári, salgótarjáni, tiszafüredi-abádszalóki, hevesi és bajai adókon. Február 2-án, a GEK, a GTK és az MKK közös nyílt napján élőben jelentkezik a Rádió 1 kívánságműsora a gödöllői campusról.

Kötetbemutató

A Magyar Tudomány Ünnepe programsorozaton belül 2017. november 29-én került sor intézeti könyvbemutónkra, melynek célja az volt, hogy áttekintést adjon  az utóbbi két esztendő intézetünkhöz köthető szakirodalom-terméséről, tanulmány- és konferenciaköteteiről.
A  program során öt különböző modulban 14 kötet került bemutatásra, illetve kiállításra.

Sikeresen lezajlott a kari TDK

Sikeresen lezajlott a kari TDK

2017. november 22-én ismét nagy sikerrel került megrendezésre a kari tudományos diákköri konferencia, ahol 14 magyar és kísérőrendezvényként 3 külföldi szekcióban, több mint 150 oktató témavezetésével mintegy 160 hallgató mutatta be pályamunkáját, kutatási eredményeit. Ekkora létszámmal még soha nem vettek részt hallgatók a konferencián, melynek köszönhetően a SZIE legnagyobb TDK rendezvényévé nőtte ki magát.

Előadás az MTÁ-n a Magyar Tudomány Napja alkalmából

Előadás az MTÁ-n a Magyar Tudomány Napja alkalmából

Az MTA IX. osztály a Gazdálkodástudományi Bizottság Tudomány Napja alkalmából szervezett konferenciáján (2017. november 20.) előadás hangzott el az e-learninggel kapcsolatos MHR Kutató Központi kutatásról.

Oldalak