Gyorsmenü

Kötetbemutató

A Magyar Tudomány Ünnepe programsorozaton belül 2017. november 29-én került sor intézeti könyvbemutónkra, melynek célja az volt, hogy áttekintést adjon  az utóbbi két esztendő intézetünkhöz köthető szakirodalom-terméséről, tanulmány- és konferenciaköteteiről.
A  program során öt különböző modulban 14 kötet került bemutatásra, illetve kiállításra.
A kötetek sokszínűségét mutatja, hogy a felosztás több tudományterületet is felölelt. Két-két könyv szerepelt a vállalati, a tudomány és kommunikáció, az idegen nyelvi, az emberi erőforrás és az „életszemlélet” modulban egyaránt. A kiadványok recenzorai között intézeti kollégáink mellett köszönthettük Karunk más intézeteinek képviselőit, illetve elismert külső szakembereket. A recenzori prezentációk nagy alapossággal és igényeséggel mutatták be a publikációkat. A tanulmányok széles témaspektruma, interdiszciplinaritása tanúskodott arról, hogy intézetünkben milyen sokféle tudományterületen folynak kutatások.
Kötetbemutatónk kiváló alkalom volt a tudásmegosztásra, hiszen azáltal hogy bepillantást nyújtott a kollégák aktuális kutatásaiba, lehetőséget teremtett  látókörünk szélesítésére, új inspirációk szerzésére, valamint a tapasztalatok cseréjére.

A kötetbemutató részletes programja IDE kattintva olvasható.